Uvjeti korištenja

 

Osnovni pojmovi

KORISNIK

Korisnik je svaka fizička ili pravna osoba koja posjeti ili koristi usluge ove web trgovine. Svi korisnici obavezni su koristiti usluge na ovim internet stranicama u skladu s njihovom namjenom i ovim uvjetima te uobičajenim pravilima ponašanja na internetu.

KUPAC

Kupac u web trgovini „sirovinezapivo.com“ je osoba koja izvrši barem jednu narudžbu u web trgovini i koju korisnik navede u rubrici „Podaci o kupcu“, na temelju čega se izrađuje kupoprodajni ugovor između kupca i prodavatelja (račun).

PRODAVATELJ

Prodavatelj u web trgovini „sirovinezapivo.com“ je pravna osoba „Energetska Obnova“ d.o.o. Osijek. Prodavatelj u internet trgovini pruža usluge u skladu s ovim uvjetima korištenja te zakonima i drugim propisima Republike Hrvatske

 

Cijene

Sve cijene u ovoj web trgovini izražene su u nacionalnoj valuti RH - hrvatska kuna (kn) te se isključivo koristi kao platno sredstvo. 

 

Naručivanje

Svi ponuđeni proizvodi na stranici mogu se naručiti putem web trgovine.  Narudžbe zaprimljene putem web shopa obrađuju se non-stop, od 00 do 24 sata, 365 dana u godini.
Nakon izvršene narudžbe, u kratkom roku primit ćete na e-mail adresu ponudu za plaćanje. Ponudu za plaćanje uglavnom ćete dobiti u roku od par minuta ili sati, a nikad duže od 12 sati.
U slučaju da naručene robe nema na zalih ili je došlo do neke druge greške, o tome ćemo vas informirati putem e-maila.
Proizvodi se naručuju dodavanjem u košaricu.
 

Plaćanje

Nakon što ste primili ponudu nakon narudžbe, istu možete platiti internet bankarstvom ili virmanom (općom uplatnicom) u bilo kojoj banci, pošti ili Fini.
Nakon vidljive uplate na našem žiro računu ili dostavljenog dokaza o uplati, proizvode šaljemo na adresu koju ste naveli za dostavu.

 

Dostava

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

Troškove dostave snosi kupac, trošak dostave obračunava se kod narudžbe u košarici.

Za uplate izvršene do 10 h, robu predajemo isti dan dostavnoj službi, uplate primljene poslije toga predajemo dostavnoj službi idući radni dan do 10 h.
Dostava se vrši putem Hrvatske pošte, zbog dostupnosti svim dijelovima RH.
 

Cijene dostave :

masa [kg]  ...................   iznos [kn]

0 – 2     kg  ....................... 25 kn

2 – 5     kg  ....................... 32 kn

5 – 10   kg  ....................... 34 kn

10 – 15 kg  ....................... 38 kn

15 – 20 kg ........................ 40 kn

Za veće mase paketa kontaktirajte nas mailom
Za pakete iznad 200 kn vrijednosti na području Grada Osijeka besplatna dostava.
Za pakete iznad 400 kn vrijednosti besplatna dostava na području cijele Hrvatske.

Za slučaj da želite dostavu drugom kurirskom službom, molimo da nam to stavite u rubriku „napomena“  (npr Tisak, GLS i sl.) .

 

Reklamacije, povrat robe

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s kupcem.


U skladu s odredbama članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor o kupnji u roku od 14 dana od dana primitka kupljenih proizvoda, te zahtijevati povrat sredstava od prodavatelja.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,
  • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
  • ako je predmet Ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke te
  • ako je predmet Ugovora isporuka novina, periodičnog tiska ili magazina, s iznimkom pretplatničkih ugovora za takve publikacije.

 

 

Top

eCommerce by CubeCart